Menü

Mosolytervezés, esztétikai fogászat

Fogászatunkon, pácienseink elvárásainak megfelelően törekszünk a tökéletes esztétikai eredmény elérésére.

Beavatkozásunkat követően, fogai az eredeti szépségükben ragyoghatnak. Töméseink, él pótlásaink, direkt és indirekt héjaink a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítik.

Természetesen ez az eredmény csak kimagasló minőségű anyagok használatával és a kivitelezési technika tökéletes betartásával érhető el.

A fogászati esztétika sok olyan technikát használ, amelyek nem részei a klasszikus szemléletű fogászati kezeléseknek. Emiatt eszköztárunk lényegesen szélesebb, pácienseink elégedettebbek az elért végeredménnyel.

A szép, magabiztos mosoly gyakran nem csak fogak kérdése. Mosolya csak akkor lehet szép, ha harmonizál az arc és a fej formájával, jellemével, színvilágával, alkatával. Ezekről a szabályosságokról gyakran nem tudnak és ennek eredményeként kompromisszumos esztétikájú végeredmények születnek.

Mosolytervezés vagy Smyle Design során, meghatározzuk mindazon tényezőket, amivel fokozhatjuk mosolya szépségét, harmóniáját és így egy tökéletesebb eredményt érhetünk el.

A folyamat interaktív, egy számítógépes program segít modellezni a tervezett változásokat. A tervezésben Ön is részt vesz, véleménye befolyásolja a végeredményt.

A Smyle Design-al  készült pótlások mindig szebbek, természetesebbek, harmonikusabbak!

Bizonyos helyzetekben szükség lehet plasztikai jellegű fogászati beavatkozásokra is. Ezekkel az íny helyzete is korrigálható, fogak tengelye módosítható, színük megváltoztatható.

Komoly elméleti tudásunkat és tapasztalatunkat állítsa szépsége szolgálatába.

Ha nem elégedett fogai, fogpótlása jelenlegi küllemével, forduljon hozzánk bizalommal.

Tegyen minket próbára!