Menü

Gyakran ismételt kédések

Teendők foghúzást követően:

 A szájba helyezett géz tampont 15-20 percig kell bent tartania. Szívogatni, öblögetni szigorúan tilos! Lehetőséget kell adni a véralvadéknak, hogy elzárhassa a húzás területét.

Fogmosás: a húzás helyét ne mossa, környezetét csak finoman, többi fogát alaposan. Tíz nap után visszatérhet a normál fogmosási rutinjához. Amennyiben a húzást követő harmadik, negyedik napon fokozódó fájdalmat észlel, jelezze kezelőorvosának.

Teendők fogászati műtétet követően:

Az előírt gyógyszereket az utasításnak megfelelően szedje!

A műtéti beavatkozást követően kis fokú vérzés előfordulhat, ettől nem kell megijedni. Fizikai aktivitását a műtét napján csökkentse. A duzzanat csökkentése érdekében kívülről jegelnie kell.

Száraz ruhakendő, majd jégakku vagy bármi a fagyasztóból. Harminc perc jegelés után húsz perc szünet következik. Ezt a ciklust használva, három négy óra jegelés sokat segíthet a duzzanat megelőzésében.

Öblögetni tilos! A műtétet követő három négy napban minden nemű fertőtlenítő folyadékot ellenzek. A negyedik napot követően a fertőtlenítőknek már jótékony hatásuk van.

Varratok. A műtétet követően megnézheti a varratokat, de a feszegetés, napi többszöri ellenőrzés hátráltatja vagy akár meg is akadályozhatja a sebszélek gyógyulását. Varratszedés a megbeszélt időpontban.

Fizetési feltételek:

Bankkártyás és Egészségpénztáras fizetési mód is elérhető rendelőnkben.

Elfogadott egészségpénztárak listája:
Generali Egészség-és Önsegélyező Pénztár, Allianz Hungaria Egészség-és Önsegélyező Pénztár, Dimenzió Önk. Kölcsönös Egészség-és Önsegélyező Pénztár,  Patika Ep, Új Pillér Ep, Prémium Ep, Medicina Ep, MKB-Pannónia Egészség-és Önsegélyező Pénztár, OTP Ep, Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő EP, Vasutas Egészség-és Önsegélyező Pénztár, Vitamin Ep. 

Garancia:

Minden pótlásunkra 3 év, implantátumokra 5 év garanciát vállalunk.

Az előző munkahelyemen az általam korábban készített pótlásokra továbbra is személyes garanciát nyújtok.

A garancia feltétele az éves kontrollvizsgálaton való megjelenés.