Menü

Vélemények

O.Ági


Megismerkedésünk apropója egy gyökérig letört hátsó fogam volt, szinte szájsebészeti kategória - Doktor úr simán pár perc alatt tökéletesen megszabadított tőle - ez már kb. 14 éve volt. Azóta is Ő a fogorvosom, csak már sűrűbben látogatom, ugyanis már alig félek a fogorvosi látogatásoktól, azt a picit pedig mindig feledteti Doktor úr humora, kedvessége:) (Előtte, legutolsó emlékem egy iskolafogászat szörnyűsége volt, így évekig nem jártam fogászatra) Legutóbb mindenféle érzéstelenítő nélkül készített tömést számomra, és tényleg nem fájt, úgy ahogy ígérte. Miután elkészül a fogam, csak mosolyogni bírtam egész nap, egy megváltás volt. Mégegyszer köszönöm:) Tényleg nagyon ügyes fogorvos, csak ajánlani tudom!

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Viktória Horváth


Csak ajánlani tudom!
Több fogorvasnál jártam, de mind közül Dr. Nagy András a legügyesebb és legszimpatikusabb.
Maximálisan elégedett vagyok mind az ellátással, mind a doktor úr szaktudásával. Nagyon ügyes, több fogam kezelte. Külömböző fogászati problémámmal fordultam hozzá és a továbbiakban is őt kívánom felkeresni, ha a szükség úgy kívánja. Alapos, precíz jó munkát végez. Végig éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok. A doktor úr személyisége kellemes hangulatot és jó légkört teremt. Profi szakember.
Mindenkinek szívből ajánlom!

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Szabolcs Grósz


Először 7 éve jártam a Doktor Úrnál. Előzetesen sok pozitív véleményt hallottam a szakértelméről. Sokféle beavatkozást kellett végeznie nálam. Az elkészült beavatkozásokkal azóta is elégedett vagyok. Munkája mindig precíz, pontos, gyors, jó árakon. Az amúgy nem kellemes fogászati beavatkozás mindig jó hangulatban telik humorának köszönhetően! 
Akinek egy jó szakemberre fáj a foga, annak bátran ajánlom Dr. Nagy Andrást!
Munkájához további sok sikert kívánok! 

Üdvözlettel: Grósz Szabolcs Székesfehérvár

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

W.Gergő


Korábban csak akkor jártam fogorvoshoz, ha már "késő volt", mert nem bíztam egyetlen fogorvosban sem. Most már több éve csak Nagy Andráshoz járok bármilyen problémám van, de hozzá akkor is szívesen megyek, ha csak megelőzésről van szó, nem ismerek nála jobb fogorvost. Az új rendelő nagyon barátságos és modern, bizalomkeltő. Csak ajánlani tudom bárkinek.

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

P. Patrícia


Már 10 éve járok Nagy Andráshoz és mindig elégedett voltam vele,mert nagyon precíz munkát végez.Én mindenkinek csak ajánlani tudom,ha jó fogorvosra van szüksége.

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Béla Benkó


A doktor úrral még évekkel ezelőtt egy komoly fogfájásom kapcsán futottunk össze. Türelmének és szakértelmének hála a fog megmaradt. Azóta is hozzá járok kezelésre... sőt már az egész családom is! Kisiskolás fiamnak már négy barázdazárást csinált, oly profi módon, hogy ő mindig élményként várja hogy menjünk fogorvoshoz. Nagyon örülök, hogy gyermekeink nem írtóznak a fogorvostól, ha menni kell, hanem pozitív élménynek tekintik! Nagyon köszönjük!

Benkó család

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Izabella Dinnyes


Nyaralás alatt, egész éjszakai fogfájás után kerültem hozzá. Nem küldött tovább, nagyon segítőkész volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, lelkiismeretes, remek szakember!

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)