Menü

Vélemények


Ács Karla


Hosszú évek óta Dr Nagy Andráshoz járok fogászati kezelésre, legutóbb egy implantátumot készitett nekem a doktor úr. A beavatkozás több lépéses és hosszadalmas volt, azonban az első perctől kezdve korrekt es részletes tájékoztatást kaptam annak menetáről és a szóba jöhető opciókról. Maximális profizmussal és legmodernebb anyagokkal, technológiával dolgozik. Mindig biztos lehetek benne, hogy szakmai tudásának 100%-at adja, es a legkomplikáltabb esetekre is megtalálja a megoldást. Mindemellett kedves es türelmes, az ijedős páciensek - mint pl én is - mindig számithatnak a lelki támogatására.

Forrás: Google vélemények

Juhász Attila


Amíg nem volt baj a fogaimmal addig nem tudtam.... de most már jó ideje tudom: az ember egy életre választ fogorvost, ha elégedett! Lassan húsz éve már, hogy Dr. Nagy András tudásában, szakértelmében bízom! Hosszú-hosszú ideje problémamentes vagyok! Igazi referenciamunka a fogsorom !! :-)

Forrás: Google vélemények

Kata Vajda


Már több mint 1 éve, hogy Dr. Nagy Andráshoz járok fogászati kezelésekre. Volt ezidő alatt szájsebészeti műtét, fogtömés, korona és maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával, a hozzáértésével és a tájékoztatásával. Mindig vidáman megyek be a kezelésekre, és vidáman is jövök ki.
A tegnapi napon egy fogfájás miatt Dr. Viski-Nagy Lászlóhoz kerültem. Ő is maximálisan türelmes volt és tájékoztatott mindenről. Nagyon odafigyelt, hogy fájdalommentes legyen a kezelés.
Az asszisztensek is nagyon kedvesek, szakmailag felkészültek.

Forrás: Google vélemények

János Bányai


Száj-wellness mesterfokon! Jártam már pár fogorvosnal... Aztán ajánlás útján jutottam el Dr. Nagy Andráshoz és akkor rádöbbentem, hogy bőven van feljebb a megszokottól. Történetesen, ez egy másik liga! Azelőtt soha nem éreztem azt, hogy jó fogorvoshoz menni, most meg alig várom, hogy újra mehessek, holott az a jó, ha nem kell. Kellemes, megnyugtató, stílusos környezet a váróban és rendelőben egyaránt, közben lágy, jó zene szól. A bánásmód és a kezelések kifogástalanok. Minden olyan dolog, amitől bárki tart, ha fogorvoshoz kell menni, azok közül itt egy sincs. ;) Pozitívum : minden, negatívum : semmi. Mindezt, pár tömés, 4 korona és kettő bölcsességfog műtéti eltávolítása után mondom.

Forrás: Google vélemények

O.Ági


Megismerkedésünk apropója egy gyökérig letört hátsó fogam volt, szinte szájsebészeti kategória - Doktor úr simán pár perc alatt tökéletesen megszabadított tőle - ez már kb. 14 éve volt. Azóta is Ő a fogorvosom, csak már sűrűbben látogatom, ugyanis már alig félek a fogorvosi látogatásoktól, azt a picit pedig mindig feledteti Doktor úr humora, kedvessége:) (Előtte, legutolsó emlékem egy iskolafogászat szörnyűsége volt, így évekig nem jártam fogászatra) Legutóbb mindenféle érzéstelenítő nélkül készített tömést számomra, és tényleg nem fájt, úgy ahogy ígérte. Miután elkészül a fogam, csak mosolyogni bírtam egész nap, egy megváltás volt. Mégegyszer köszönöm:) Tényleg nagyon ügyes fogorvos, csak ajánlani tudom!

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Viktória Horváth


Csak ajánlani tudom!
Több fogorvasnál jártam, de mind közül Dr. Nagy András a legügyesebb és legszimpatikusabb.
Maximálisan elégedett vagyok mind az ellátással, mind a doktor úr szaktudásával. Nagyon ügyes, több fogam kezelte. Külömböző fogászati problémámmal fordultam hozzá és a továbbiakban is őt kívánom felkeresni, ha a szükség úgy kívánja. Alapos, precíz jó munkát végez. Végig éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok. A doktor úr személyisége kellemes hangulatot és jó légkört teremt. Profi szakember.
Mindenkinek szívből ajánlom!


(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Szabolcs Grósz


Először 7 éve jártam a Doktor Úrnál. Előzetesen sok pozitív véleményt hallottam a szakértelméről. Sokféle beavatkozást kellett végeznie nálam. Az elkészült beavatkozásokkal azóta is elégedett vagyok. Munkája mindig precíz, pontos, gyors, jó árakon. Az amúgy nem kellemes fogászati beavatkozás mindig jó hangulatban telik humorának köszönhetően! 
Akinek egy jó szakemberre fáj a foga, annak bátran ajánlom Dr. Nagy Andrást!
Munkájához további sok sikert kívánok! 

Üdvözlettel: Grósz Szabolcs Székesfehérvár

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

W.Gergő


Korábban csak akkor jártam fogorvoshoz, ha már "késő volt", mert nem bíztam egyetlen fogorvosban sem. Most már több éve csak Nagy Andráshoz járok bármilyen problémám van, de hozzá akkor is szívesen megyek, ha csak megelőzésről van szó, nem ismerek nála jobb fogorvost. Az új rendelő nagyon barátságos és modern, bizalomkeltő. Csak ajánlani tudom bárkinek.

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

P. Patrícia


Már 10 éve járok Nagy Andráshoz és mindig elégedett voltam vele,mert nagyon precíz munkát végez.Én mindenkinek csak ajánlani tudom,ha jó fogorvosra van szüksége.

(forrás: https://www.ismertorvos.hu)

Béla Benkó


A doktor úrral még évekkel ezelőtt egy komoly fogfájásom kapcsán futottunk össze. Türelmének és szakértelmének hála a fog megmaradt. Azóta is hozzá járok kezelésre... sőt már az egész családom is! Kisiskolás fiamnak már négy barázdazárást csinált, oly profi módon, hogy ő mindig élményként várja hogy menjünk fogorvoshoz. Nagyon örülök, hogy gyermekeink nem írtóznak a fogorvostól, ha menni kell, hanem pozitív élménynek tekintik! Nagyon köszönjük!

Benkó család


(forrás: https://www.ismertorvos.hu)