Menü

Technológiáink

Modern fogászat eszköztára rendkívül széles. Emiatt szinte minden esetben létezik alternatíva a kezelési módra. Fontosnak tartjuk a lehetséges kezelési változatok pontos ismertetését, hogy Ön ez alapján megalapozott döntést hozhasson a fogai jövőjét illetően.

A körültekintő tervezésen és a kivitelezés precízségén túl, az anyag választásnak kulcsfontosságú szerepe van a fogászati kezelések hosszú távú sikerességében.

Ezért, minden általunk használt anyag vagy prémium, vagy felső középkategóriát képvisel.

A kezeléseket Zeiss Lupe négyszeres nagyítása alatt végezzük, így a precizitásnak egy még magasabb fokozatát nyújtjuk pácienseinknek.

Miért használunk Zeiss Lupét?
A precizitás magas igénye miatt lupéval, vagyis egy szemüvegbe épített mikroszkóp segítségével dolgozunk a leggyakrabban. A mai modern fogorvosi eljárások megkövetelik, hogy olyan finom részleteket is észre vegyünk, amik szabad szemmel nem láthatóak

Így fogászati beavatkozásokat sokkal alaposabban, pontosabban tudunk elvégezni. A nagyítás a jó látás a minőségi munkánk alapját képzi.

Gyökérkezeléseink számítógépes csatorna hossz meghatározással készülnek a legmodernebb gépi gyökércsatorna tágító rendszerek segítségével.